Onze Diensten

Huisinstallaties

Mazurel verzorgt diverse elektrische installaties in huis. Zo kunnen wij zorgen voor de groepenkast, diverse aansluitpunten en uiteraard de aansluiting voor internet en televisie.

Winkelinstallaties

Mazurel heeft veel ervaring op het gebied van winkelinstallaties. Wij bieden u een compleet pakket aan. Of het nu gaat om een aanpassing, verbouwing of nieuwbouw; er is een oplossing voor elk budget.

Utiliteitsbouw

Wij verzorgen diverse soorten installaties voor de utiliteitsbouw. Bij ons kunt u voor alle installaties terecht. 

Noodverlichting en vluchtwegsignalering

De noodverlichting en vluchtwegsignalering moeten goed op orde zijn. Iedereen moet in geval van nood duidelijk kunnen zien waar de nooduitgangen zich bevinden en welke route zij daarvoor moeten afleggen.

Datacommunicatie

Een groot deel van onze communicatie vindt plaats via internet en telefoon. Daarom is het belangrijk dat uw data- en telefoonnetwerk up-to-date is. Dit kan zowel bedraad als draadloos worden aangelegd of met een combinatie van beide.

Renovatie & onderhoud van elektrische installaties

Renovatie- en onderhoudswerkzaamheden zijn heel divers. Wij onderhouden en renoveren alle soorten installaties. 

Storingswerkzaamheden elektrische installaties

Een storing komt nooit op een goed moment. Zeker als u zelf de oplossing niet heeft. Mazurel verricht storingswerkzaamheden op alle elektrotechnische installaties.

NEN 3140 en 1010

NEN 3140 is een Nederlandse norm die alle relevante eisen voor laagspanningsinstallaties bevat. NEN 3140 is de norm voor het veilig werken aan en met elektrotechnische laagspanningsinstallaties. NEN 1010 is de norm voor elektrotechnische laagspanningsinstallaties.