Reshare winkels in Alkmaar

Diverse installaties in kledingwinkel in Alkmaar.

Mazurel Installatietechniek kreeg de opdracht om de elektrische installaties te leveren en monteren in de kledingwinkel Reshare in Alkmaar. De Reshare winkels zijn van het Leger des Heils en verkopen goed uitziende tweedehands kleding en schoenen. Het zijn leuke winkels waar leuke kleding en schoenen tegen een lage prijs worden verkocht. Wij hebben diverse werkzaamheden uitgevoerd om de winkel klaar te maken voor het winkelend publiek. Zo hebben wij onder andere diverse aansluitpunten en de data-installatie aangelegd.

Data-installatie in de winkel

Een datanetwerk is nodig voor telefonie, het internet en een goede werking van de pinapparaten en kassa's. Mazurel geeft hier advies over en legt dit netwerk aan. Samen met u bepalen we het gewenste aantal aansluitingspunten en de locaties daarvan. Wij zorgen voor de aanleg van de bekabeling en de afwerking ervan in de meterkast. 

Verlichting in de winkel

De verlichting is één van de belangrijkste aspecten in een winkel. Producten moeten mooi worden uitgelicht en het winkelend publiek moet de producten goed kunnen zien. Mazurel installeert in samenwerking met andere bedrijven de verlichting. Er wordt gezorgd voor een mooi lichtplan waarmee de winkel perfect wordt uitgelicht. Mazurel zorgt ervoor dat deze lichtpunten op de juiste plek worden geplaatst en goed werken. 

Wij kunnen installaties in winkels en voor de retail van A tot Z verzorgen. Wilt u meer weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299 42 10 24.