Winkelverlichting Sapph

Mazurel Installatietechniek kreeg de opdracht om de elektrische installaties te leveren en monteren in de winkel van Sapph in Roosendaal. Wij hebben diverse werkzaamheden uitgevoerd om de winkel klaar te maken voor het winkelend publiek. Zo hebben wij onder andere diverse aansluitpunten, de data-installatie en noodverlichting aangelegd.

Werkzaamheden in de Sapph winkel

In de winkelruimte van Sapph zijn diverse aansluitpunten aangelegd die onder andere worden gebruikt voor de noodverlichting, de lampen en de muziek. De muziek is door de hele winkel te horen dankzij de aangelegde luidsprekerbekabeling en montage van twee luidsprekers. Om voor een prettig binnenklimaat te zorgen heeft Mazurel de voeding voor de Airco buitenunit aangesloten.  

Data-installatie in de winkel

In een winkel zijn diverse data-installaties nodig om de apparatuur goed te laten werken. De winkel is bijvoorbeeld voorzien van een scherm waarop de webshop wordt getoond. Hiervoor heeft Mazurel de aansluiting aangelegd. Daarnaast hebben wij de aansluiting voor het kassameubel, de WiFi en het tv-scherm aangelegd.

Noodverlichting en vluchtwegen in de winkel

Het is van belang dat een winkel over goede noodverlichting en vluchtwegarmaturen beschikt. In gevaarlijke situaties is het belangrijk dat iedere aanwezige in de winkel veilig weg kan komen. Daarom heeft Mazurel Installatietechniek daar diverse onderdelen voor geleverd en aangelegd.

Wij kunnen diverse installatietechnieken toepassen in winkels en andere ruimtes. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299 42 10 24.