Vastgoed / VVE

Installaties voor vastgoed / VVE

Mazurel heeft ruime ervaring als het gaat om vastgoed en VVE. Wij kunnen elke installatie op het gebied van elektrotechniek verzorgen. Zo kunnen wij de verlichting in openbare ruimtes of de intercom aanleggen. Intercom met een videofunctie behoort ook tot de mogelijkheden. Andere belangrijke installaties zoals de noodverlichting en vluchtwegsignalering kunnen ook door ons worden aangelegd. De aanleg van deze installaties is maatwerk, elk gebouw en elke situatie is anders. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij voor elke situatie de juiste installaties verzorgen. Wij bekijken de situatie, maken een geschikt plan en werken volgens een strakke planning.

Om de installaties goed werkend te houden, dienen deze regelmatig gecontroleerd en getest te worden. Bij storingen moet er een extra controle plaatsvinden. Naast het installeren van veiligheidsinstallaties, kunnen wij ook deze controles uitvoeren volgens alle veiligheidsnormen.

Duurzame installaties

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing en kunnen u dus altijd een voorstel doen dat duurzaam is en gericht op de toekomst. Daarmee ontlast u niet alleen het milieu, het is ook erg voordelig voor uw eigen portemonnee.

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem voor een passend advies contact met ons op. Bel 0299 42 10 24 of stel uw vraag via ons contactformulier.