MS Mode, Hornu

Winkelverlichting verzorgd in de MS Mode winkel in Hornu, België.

Mazurel Installatietechniek heeft de volledige nieuwe elektrische installatie voor het MS Mode filiaal in Hornu verzorgd. Wij hebben hier diverse werkzaamheden voor uitgevoerd. De producten in de winkel worden nu prachtig uitgelicht en de winkel beschikt over diverse aansluitpunten, een data-installatie en noodverlichting.

Werkzaamheden in het winkelpand

Voordat er diverse installaties zijn aangelegd hebben wij eerst gezorgd voor het afkoppelen van de installaties, voor bouwstroom en -verlichting op de werkvloer. Hierdoor konden de sloop- en bouwwerkzaamheden goed worden uitgevoerd. Vervolgens konden wij aan de slag met diverse elektrische installaties. Zo hebben wij de volledige data-installatie in de winkel verzorgd, maar ook de aansluiting van de verlichting, airco, schermen en wandcontactdozen aangelegd.

Problemen direct opgelost

Op de dag van de oplevering was één van onze monteurs aanwezig. Eventuele problemen konden hierdoor direct worden opgelost. Verder hebben wij een schakelaar voor de verlichting in het kassameubel verzorgd. De kantine is door ons beveiligd met een codeslot op de deur. Verder hebben wij een installatieschema opgesteld en de intercom geleverd en gemonteerd.

Meer weten over onze werkzaamheden?

Dit is een kleine greep uit de werkzaamheden die Mazurel Installatietechniek uitvoert. Wilt u meer weten over al onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299 42 10 24.