Winkelinstallatie America Today

Winkelinstallatie in America Today winkel in Mons, België. 

Mazurel Installatietechniek heeft de levering en aanleg van de elektronische installatie in de America Today winkel in België verzorgd. Wij hebben hier diverse werkzaamheden uitgevoerd. Zo zijn wij begonnen met het zorgen voor de bouwaansluiting en de bouwverlichting.

Installatie in de winkelruimte

In de winkelruimte hebben wij gezorgd voor diverse aansluitpunten voor onder andere de tv-schermen, de meterkast en de WiFi. De verlichting in de winkel is erg belangrijk. Kleding en de producten moeten mooi worden uitgelicht. Daarnaast zijn er diverse reclame-uitingen die goed naar voren moeten komen. Ook beschikt de winkel over een mooie etalage die moet opvallen bij het winkelend publiek. Daarom heeft Mazurel gezorgd voor aansluitpunten voor onder andere de etalageverlichting, reclamebakjes en de buitenreclame. Daarnaast hebben wij ook aansluitpunten voor de verlichting achter de spiegels in de paskamers geplaatst.

Omdat het om een openbare ruimte gaat waar veel mensen zich kunnen bevinden is er ook noodverlichting en vluchtverwijzing geplaatst. Verder hebben wij gezorgd voor de aansluiting van de beveiliging als het rolluik en de codesloten.

Data-installatie

Een winkel kan niet zonder data-installatie: er moeten telefoontjes worden gepleegd, de kassa’s en pinapparaten moeten goed werken. Ook daarvoor kunt u Mazurel inschakelen. Wij verzorgen de volledige elektrische installatie in winkels. Daarnaast verzorgen wij na het verrichten van alle werkzaamheden een keuring van alle elektrische installaties, zodat u er zeker van bent dat alles goed werkt.

Wij kunnen installaties in winkels en voor de retail van A tot Z verzorgen. Wilt u meer weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0299 42 10 24.